4 nyeretlen meccs után végre győzelem

Tiszagyenda érkezett a Vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 21. fordulójában. Ősszel, idegenben 3-2-re sikerült győzni ellenük.

Már az első percben hazai helyzetet láthattak a nézők. Szöglet után Héder Attila a keresztlécre fejelte a labdát, majd még ebben a támadásban Buru Zoltán lövése ment a kapu mellé. A 7. percben a vendégek is veszélyeztettek, Kiss Zalán szögletre tenyerelte a labdát. A 26. percben érkezett a miklósi gól, Nagy Gábor bedobását valaki a kapu előterébe fejelte a labdát, ahol Bába a gólvonal mögé továbbította; 1-0. A 37. percben Poczai Ronald a félpályáról indította a támadást, tőle Buru kapta, területbe passzolt labdáját Bojtok Tamás vette birtokba, majd a hosszú alsót vette célba, de a labda a kapufa mellett hagyta el a játékteret. 1-0 a félidő.

A második játékrész elején tovább nőtt a hazai előny. Poczai Bába Tiborhoz passzolt, aki jó ütemben hozta helyzetbe Buru Zoltánt, aki élt a lehetőséggel; 2-0. Az 55. percben Nagy Gábor cselezte be magát balról a 16-oson belülre, már csak a kapus állt szembe vele, de nem tudott átlőni rajta. A 65. percben Buru Zoltán a 16-os előteréből jól tálalt az érkező Puporka Milán számára, aki megszerezte a csapat harmadik gólját; 3-0. A 84. percben Puporka oldalról vezette kapura, majd önzetlenül laposan középre továbbított Buruhoz, de a védők között Buru lemaradt róla. 3 vereség éegy 1 döntetlen után végre győzelemnek örülhetett Gergely Mátyás edző és csapata.

Hirdetés