Tószeg elvitte a pontokat

A Vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 19. fordulójában Tószeg csapata érkezett a Puskás Ferenc útra. A vendégek 5 nyeretlen mérkőzés után jöttek Törökszentmiklósra, Gergely Mátyás csapata 2 vereséggel a háta mögött futott ki a gyepre.

Alig egy perc telt el a vendéggól előtt: a pálya középső harmadából – szinte ártalmatlan távolságból – végeztek el szabadrúgást a tószegiek, Boldizsár a hosszú oldalról Császár kapus felett a halóba fejelt; 0-1. Hidegzuhany. Meddő fölényben voltak Héderék, igazi helyzetet viszont csak alig sikerült kialakítani, kapura csak esetlegesen jelentettek veszélyt, akkor is pontatlanok voltak a miklósi fiúk. A 42. percben 6 méterről melléfejelt Farkas, nem sokkal később Poczai 21 méterről leadott lövése elkerülte a kaput. A félidő végén megismétlődött az első perc eseménye: szinte ugyanonnan, újra szabadrúgás a vendégeknek, a hosszún újra Boldizsár fejel, a labda ezúttal is beszállt a miklósi kapuba; 0-2. Térfélcsere. A második félidőre sem sikerült megújulnia a TFC-nek, talán a legnagyobb lehetőség az 58. percben adódott, amikor egy félmagas szöglet után a kapu előteréből nem sikerült a hálóba gyötörni a labdát. Héder szabadrúgása a 60. percben csak alig ment fölé. Hármat is cserélt Gergely Mátyás a 62. percben, de a beszállók sem tudták visszavezetni a meccsbe társaikat. A 91. percben Aranyos gólja a kegyelemdöfést jelentette. Törökszentmiklós – Tószeg 0-3. Zsinórban a harmadik vereségét szenvedte el csapatunk.

0 - 3
végeredmény

TFC-Veteriner

Császár Olivér
Mózer István
Bába Tibor Dániel
Héder Róbert
Lucza Tamás
Ágoston Kristóf
Héder Attila
Ladányi Dániel
Bojtok Tamás
Poczai Ronald
Farkas István
Kiss Zalán
Buru Zoltán
Földi Attila
Nagy Gábor
Puporka Milán
Gusztafik Péter
2

Tószeg KSE

A tabellán való helyezésünk nem változott, de az előttünk álló csapatok mindegyike nyert, így nőtt a hátrányunk hozzájuk képest. A 20. fordulóban Kunszentmárton következik idegenben, ők hat vereség után fogadják a Törökszentmiklósi FC-t.

Hirdetés